Nyheter

Enveco söker analytiker till vårt kontor i Göteborg!

Inlagd 10 juni, 2014 | Kategorier: Nyheter |

Intresset för och behovet av miljöekonomiska analyser växer. Myndigheter, kommuner, företag m.fl. fokuserar alltmer på hur deras verksamheter kan bli mer hållbara. Detta återspeglas också inom den europeiska miljölagstiftningen där skydd av naturen ska uppnås genom en hållbar förvaltning som innebär en sammanvägning av ekologiska, ekonomiska och sociala aspekter.

För att möta denna ökade efterfrågan kommer vi under hösten att behöva utöka vår personalstyrka på vårt kontor i Göteborg. Vi söker i första hand dig med utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet inom miljöekonomi, t.ex. från myndighet, universitet eller näringsliv. Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Maila ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till Mats Ivarsson (mats@enveco.se) och Åsa Soutukorva (asa@enveco.se).

Efter sommaren kommer vi sedan att gå vidare med rekryteringsprocessen.

Glad sommar!