Nyheter

Enveco söker erfaren miljöekonom!

Inlagd 4 april, 2016 | Kategorier: Nyheter |

Intresset för och behovet av miljöekonomiska analyser växer. Myndigheter, kommuner, företag m.fl. fokuserar alltmer på hur deras verksamheter kan bli mer hållbara. Detta återspeglas också inom den europeiska miljölagstiftningen där skydd av naturen ska uppnås genom en hållbar förvaltning som innebär en sammanvägning av ekologiska, ekonomiska och sociala aspekter.

För att möta denna ökade efterfrågan kommer vi under året att behöva utöka vår personalstyrka i Stockholm och/eller Göteborg. Vi söker i första hand dig med utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet inom miljöekonomi, t.ex. från myndighet, universitet eller näringsliv. Erfarenhet och/eller utbildning inom något naturvetenskapligt ämne (som exempelvis ekologi, biologi eller kemi) eller miljökommunikation är tillsammans med konsulterfarenhet ett plus.

Resultaten från våra uppdrag levereras oftast i rapportform eller genom muntliga presentationer, ofta båda delarna och ibland i internationella sammanhang. Du behöver därför behärska åtminstone svenska och engelska mycket väl, både i tal och skrift.

Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Maila ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till Mats Ivarsson (mats@enveco.se) och Åsa Soutukorva (asa@enveco.se).