Nyheter

Värdering av vatten – Webbinarium 26 april

Inlagd 20 april, 2017 | Kategorier: Nyheter |

Fåglar vattenAnthesis Enveco bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium där vi delar med oss av våra erfarenheter av att värdera ekosystemtjänster ekonomiskt. Med exempel från en nyligen genomförd studie för Stockholms stad visar vi hur vatten kan värderas och hur informationen kan användas vid beslut. Studien visade att allmänheten är oroade över miljötillståndet i Stockholms vatten – nyttan av uppnå god vattenstatus värderas till ca 2,5 miljarder kronor. Nyttan är mer än dubbelt så stor som kostnaden för att genomföra de åtgärder som krävs för att uppnå god vattenkvalitet i Stockholm!

Webbinariet vänder sig till dig med intresse för frågor kring vatten/miljö och samhällsekonomi. Du deltar genom att sitta vid din egen dator och lyssna och har möjlighet att ställa frågor under och efter presentationen.

Datum och tid: Onsdag den 26 april klockan 13.00 – 13.45
Plats: Din dator, via Skype för företag
Föredragshållare: Åsa Soutukorva, vd och Jenny Wallström, analytiker
Anmälan: Anmäl dig till Jenny.Wallstrom@anthesisgroup.com senast den 24 april. Vid anmälan får du en länk som du använder för att ansluta dig till seminariet.

Varmt välkomna!