Nyheter

Välkommen Agneta!

Inlagd 17 maj, 2017 | Kategorier: Nyheter |

Agneta-Perssonfärg

Agneta Persson arbetar sedan den 1 maj som Head of Energy and Sustainable Cities Nordic Region på Anthesis Group. Hon kommer närmast från WSP Sverige där hon ansvarade för affärsutvecklingen inom hållbarhetsområdet.

Agneta har en gedigen erfarenhet av arbete med hållbara energisystem och hållbara städer, bl.a. i Norra Djurgårdsstaden (Stockholm), Brunnshög (Lund), H+ (Helsingborg), Östra Sala backe (Uppsala), Sibbesborg (Finland) och Fishermans Bend i Melbourne (Australien). Hon är en av Sveriges ledande experter inom områdena hållbara energisystem och styrmedel för effektivare energianvändning. Agneta har skrivit ett stort antal rapporter och är en erfaren talare och moderator.

► Läs mer om Agneta här