Nyheter

Vi söker tre ”testpiloter”

Inlagd 31 maj, 2017 | Kategorier: Nyheter |

Anthesis Enveco söker tre ”testpiloter” inför lanseringen av RiskHorizon på den svenska marknaden.

RiskHorizon vänder sig främst till dig som behöver en snabb överblick över dina ESG-risker. Du kanske har internationella underleverantörskedjor eller är investerare/kapitalförvaltare. Läs mer på https://www.risk-horizon.com/

Ni får kostnadsfritt testa det webbaserade verktyget på ert företag. Vi ställer upp med gratis introduktion och support från våra experter i Storbritannien, och lokalt stöd här i Sverige. I gengäld ger ni oss feedback på funktionalitet och eventuella förslag till ytterligare anpassningar för den skandinaviska marknaden.

Är du intresserad? Skicka i så fall ett mail till Linus Hasselström så berättar vi mer.