Nyheter

Anthesis Enveco samlar resurserna!

Inlagd 9 juni, 2017 | Kategorier: Nyheter |

Nu kraftsamlar vi i Stockholm för en breddning av våra tjänster. Som har framgått tidigare togs ett viktigt steg i maj genom rekryteringen av Agneta Persson. Agnetas erfarenhet inom områden som energihushållning och hållbara städer ger nya möjligheter att erbjuda analyser som innefattar samhällsekonomiska aspekter även inom dessa områden. Vi kan till exempel belysa samhällsvinster av att åstadkomma mer hållbara energisystem och värdera ekosystemtjänster i urbana miljöer. Som en del av denna strategiska satsning samlar vi våra resurser i Stockholm och hänvisar från och med nu intresserade kunder och samarbetspartners i Göteborgsområdet till vårt kontor i Stockholm.

För mer information kontakta Åsa Soutukorva (vd), asa.soutukorva@anthesisgroup.com