Nyheter

Anthesis fortsätter växa – nu rekryterar vi konsulter inom hållbar energi och hållbara städer!

Inlagd 15 december, 2017 | Kategorier: Nyheter |

Vi söker två konsulter till vår verksamhet Hållbar energi och Hållbara städer. Vi ser gärna att båda har erfarenhet av att arbeta som konsult, och söker en person med minst ett par års arbetserfarenhet och en med längre erfarenhet.

Anthesis är ett konsultföretag med fokus på hållbarhet och cirkulär ekonomi. Vi arbetar ofta multidisciplinärt och erbjuder utredningar, projektledning, forskning och utbildning inom områdena hållbara städer, hållbar energi, miljö-/samhällsekonomi. Våra uppdragsgivare finns inom privat, ideell och offentlig sektor i såväl Sverige som utomlands. Vi finns i ett tiotal länder, och vårt svenska kontor ligger fr.o.m. 1 februari centralt i Stockholm.

Läs mer om oss på vår hemsida www.anthesisgroup.com, och hör av dig med din ansökan till agneta.persson@anthesisgroup.com. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!