Nyheter

Ny organisation!

Inlagd 9 oktober, 2018 | Kategorier: Nyheter |

Från fjärde oktober har Anthesis en ny organisation i Sverige. Åsa Soutukorva Swanberg och Tore Söderqvist lämnar sina roller som VD respektive styrelseordförande för att arbeta vidare i egen regi. Båda fortsätter som planerat i pågående uppdrag och Tore kvarstår som affilierad forskare. Vi önskar Åsa och Tore lycka till och ser fram mot ett fortsatt nära samarbete i uppdrag, anbud och forskningsprojekt.

Marie Arnér, med ett förflutet bl.a. som konsult och chef inom WSP Environmental och VD för Ekologigruppen, tillträder som VD. Linus Hasselström leder våra miljöekonomer och Agneta Persson fortsätter som ansvarig för verksamheten inom energi och hållbara städer. Mikaela Stojanovic har blivit utsedd till Financial Controller för Anthesis nordiska verksamhet.

Arbetet med att ytterligare utveckla och bredda våra tjänster fortsätter och vi vill anställa både seniora och juniora utredare. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att arbeta med oss!

 

Energi och hållbara städer: Agneta Persson 070-546 76 53, Agneta.Persson@anthesisgroup.com

Miljöekonomi och naturkapital: Linus Hasselström, 070-498 78 20, Linus.Hasselstrom@anthesisgroup.com.

VD: Marie Arnér, 070-309 6403, Marie.Arner@anthesisgroup.com.