Nyheter

Vill du arbeta med miljöekonomiska analyser?

Inlagd 10 december, 2018 | Kategorier: Nyheter |

Vi växer och söker nu en till två juniora medarbetare som vill utvecklas och göra skillnad tillsammans med oss. Du kommer bland annat att arbeta med uppdrag inom ekonomisk värdering av miljön, konsekvens- och styrmedelsanalys med koppling till ekosystemtjänster och hållbar utveckling. Vi förutsätter att du är engagerad och nyfiken med ett stort intresse för miljö och nationalekonomi. Beroende på person och behov kan tjänsten vara heltid, deltid eller på timbasis.

Du ska ha:
– Relevant högskoleutbildning inom miljö- eller samhällsvetenskap och nationalekonomi
– God organisations- och samarbetsförmåga samt vara analytisk och noggrann
– God förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt både på svenska och engelska

Vänta inte med din ansökan – vi rekryterar löpande. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till Linus.Hasselstrom@anthesisgroup.com senast den 31 januari.

Om oss:
Anthesis bedriver forskning, utredning och utbildning inom miljöekonomi och ekologisk ekonomi och har även kompetens inom social hållbarhet, hållbara energisystem och hållbara städer. Våra uppdragsgivare finns inom privat, ideell och offentlig sektor i såväl Sverige som utomlands. Vårt kontor ligger centralt i Stockholm.