Nyheter

Inbjudan till seminarium 14/5: Vad är det värt att få ett bättre inomhusklimat?

Inlagd 16 april, 2019 | Kategorier: Nyheter |

Vi som arbetar med energieffektivisering älskar att värdera allt i kilowattimmar. De är lätta att mäta och räkna, och om möjligt ännu enklare att översätta till kronor och ören. Men vi vet alla att det inte är kWh-minskningar som får Sveriges kommuner, företag, industrier och fastighetsägare att satsa på effektivisering. De drivs av andra värden, såsom nöjdare hyresgäster, bättre arbetsmiljöer, minskad klimatpåverkan, ökad produktivitet, fastighetslån till lägre räntor, osv.

Aktea, Anthesis, Aton, Borg&Co, och Nitton vill vara i frontlinjen vad gäller utveckling och engagemang för minskad energianvändning. Därför startar vi nu en seminarieserie som sätter fingret på hur vi gemensamt kan VÄRDERA MERA för att ännu starkare bidra till en mer hållbar värld.

Temat på detta första seminarium är: Vad är det värt att få ett bättre inomhusklimat?

Seminarierna är kostnadsfria och varar i cirka en timme. De avslutas med en gemensam AW för de som vill stanna kvar och diskutera vidare, då öl och vin säljs till självkostnadspris.

Datum:     14 maj 2019

Tid:           16:00-17.00, plus AW för de som önskar

Plats:        Aktea, Munkbron 1, T-bana Gamla stan

Anmälan senast den 10 maj via länk: https://goo.gl/forms/j5UU1MAcZDH1Q1AU2

 

 

För mer information eller frågor om seminariet, hör av dig till hanna.westling@anthesisgroup.com