Nyheter

Vi välkomnar Maria Hammar och Pernilla Holgersson till Anthesis

Inlagd 4 juni, 2019 | Kategorier: Nyheter |

Med start 1 juni välkomnar vi två nya kollegor till Anthesis och förstärker därmed vår verksamhet ytterligare. Vi är mycket glada över att ta emot Maria Hammar och Pernilla Holgersson som båda har en lång konsulterfarenhet och har arbetat med hållbara lösningar och innovationer det senaste.

Maria har arbetat med biogas och cirkulär ekonomi i olika konsultbolag och kommer senast från en roll som chef för en miljöavdelning inom samhällsbyggnadsbranschen. Pernilla har lång erfarenhet av att arbeta med hållbara innovationer och projektutveckling som hon tidigare arbetat med bland annat på RISE.

På Anthesis kommer Maria och Pernilla att tillhöra avdelningen för hållbara energisystem och hållbara städer. De kommer bland annat att samordna en beställargrupp för Konstgräs som finansieras av Naturvårdsverket och framför allt består av kommunala medlemmar. Gruppen arbetar för att minska utsläppen av plast bland annat. Andra uppdrag är att arbeta med projektutveckling och internationalisering inom programmet ReSource.