Nyheter

Seminarie: Effektbrist – ser du möjligheterna? 23 oktober

Inlagd 26 september, 2019 | Kategorier: Nyheter |

Vi som arbetar med energieffektivisering älskar att värdera allt i kilowattimmar. De är lätta att mäta och räkna, och om möjligt ännu enklare att översätta till kronor och ören. Men vi vet alla att det inte är kWh-minskningar som får Sveriges kommuner, företag, industrier och fastighetsägare att satsa på effektivisering. De drivs av andra värden, såsom nöjdare hyresgäster, bättre arbetsmiljöer, minskad klimatpåverkan, ökad produktivitet, fastighetslån till lägre räntor, osv.

Aktea, Anthesis, Aton, Borg&Co, och Nitton vill vara i frontlinjen vad gäller utveckling och engagemang för minskad energianvändning. I våras startade vi därför en seminarieserie som sätter fingret på hur vi gemensamt kan VÄRDERA MERA för att ännu starkare bidra till en mer hållbar värld.

Temat på det första seminariet var: Vad är det värt att få ett bättre inomhusklimat? Vi följer nu upp detta med ett andra seminarium med temat: Effektbrist – ser du möjligheterna?

Seminarierna är kostnadsfria och varar i cirka en timme. De avslutas med en gemensam AW för de som vill stanna kvar och diskutera vidare, då öl och vin säljs till självkostnadspris.

Datum:     23 oktober 2019

Tid:           16:00-17.00, plus AW för de som önskar

Plats:        Aktea, Munkbron 1, T-bana Gamla stan

Anmälan sker senast den 18 oktober via inbjudan som finns här.

 

 

För mer information eller frågor om seminariet, hör av dig till hanna.westling@anthesisgroup.com