Nyheter

Nya medarbetare!

Inlagd 19 november, 2019 | Kategorier: Nyheter |

Vi har fått ytterligare förstärkning till vårat team. I måndags (18/11) började Kristina Landfors och Merit Kaal och sedan några veckor tillbaka arbetar även Rebecka Persson hos oss.

Kristina Landfors är högskoleingenjör med många års erfarenhet som konsult med inriktning på energieffektivisering och hållbarhetsfrågor. Hon har arbetat som projektledare och har tio års erfarenhet av processledning i olika sammanhang med fokus på kommuner och regionala aktörer. Med över 25 års erfarenhet av att planera och leda projekt har hon god förmåga i att genomföra olika typer av aktiviteter och insatser, från konkret arbete med åtgärder till strategi och analys. Kristina kommer att arbeta på Stockholmskontoret som seniorkonsult.

Merit Kaal är hållbarhetskonsult med en masterexamen inom miljöteknik och management och kommer att arbeta på Göteborgskontoret. Hon har jobbat inom olika innovativa utvecklings – och utvärderingsprojekt och i olika kartläggningsprojekt. Projekten rör allt från energi-och miljöteknik och branschkluster till möjligheten till Industriell Symbios i Sotenäs kommun och Västerås Stad. Merit har även arbetat i utvecklingsprojekt med att analysera optimal hantering av det plastavfall som uppstår för konstgräsplaner.  

Rebecka Persson är nyutexaminerad landskapsarkitekt och arbetar på Stockholmskontoret som juniorkonsult. Hon medverkar som resurs i framtagande av strategier, analyser och utredningar, och gör även en del bild- och illustrationsarbete.

Är du intresserad av att bli en del av Anthesis? Läs mer under Jobba hos oss.