Nyheter

Anthesis Groups arbete nämns i Dagens Industri

Inlagd 4 februari, 2020 | Kategorier: Nyheter |

Dagens Industri publicerade igår, 2020-02-03, en artikel om att modemärket House of Dagmar firar 15 år genom att avslöja sitt klimatavtryck och hoppas att resten av branschen ska följa efter. Anthesis Group omnämns då vi har hjälpt House of Dagmar genom att undersöka verksamhetens fotavtryck, ge förslag på förbättringsområden och stödja dem i förändringsarbetet. House of Dagmar testar gränserna för hållbarhet i modebranschen, och likt DI:s läsare kan vi bara imponeras av deras ambitionsnivå!

Artikeln finns att läsa hos Dagens Industri och Anthesis Groups arbete för House of Dagmar finns närmare beskrivet här.

Anthesis Group har erfarenhet av och erbjuder tjänster likt denna löpande. Om ni är intresserade av att höra mer om dessa är ni välkomna att kontakta Hanna Westling.