Nyheter

Presentationsseminarium i Tre Skärgårdar

Inlagd 12 mars, 2020 | Kategorier: Nyheter |

I veckan genomförde Tre Skärgårdar ett presentationsseminarium där resultaten från de sju delstudierna presenterades. Anthesis driver Tre Skärgårdar tillsammans med Digital Riktning och Coinnovate, på uppdrag av Havs- och Vattenmyndigheten. På plats deltog inbjudna ur innovationsklustret samt personer som vi har varit i kontakt med under delstudierna. De som närvarade bidrog med värdefulla inspel som vi tar med oss framöver i den huvudstudie som nyligen har påbörjats.

På bilden ovan ser ni projektledare Saga Ekelin från Anthesis, Thomas Johansson från Havs- och Vattenmyndigheten och seminariets moderator Agneta Persson från Anthesis. Foto: Sara Bley.

Presentationsbilderna kan ses på treskargardar.com och vi kommer också att publicera videor från presentationerna.