Nyheter

Det framtida landskapet för livsmedelssektorn

Inlagd 15 april, 2020 | Kategorier: Nyheter |

I det senaste avsnittet av Anthesis Groups podcast “Activating Sustainability” gästade Simon Davis, sustainable agri-food expert på Anthesis, för att diskutera hur Covid-19 kommer att förändra det framtida landskapet för livsmedelssektorn.

Många positiva aspekter lyftes: nya jobb har skapats, handlare och grossister arbetar tillsammans på nya sätt för att överkomma gemensamma utmaningar, hållbara relationer mellan aktörer i livsmedelssektorn gör att vi får mat på hyllorna trots rådande situation och sammantaget har krisen belyst hur kritisk livsmedelssektorn är för vårt samhälle.

Vi på Anthesis Sverige är stolta över att vara medlemmar i Sweden Food Arena som arbetar för en mer innovativ och hållbar livsmedelssektor med stärkt samarbete mellan aktörerna i branschen, vilket bidrar till att skapa möjligheter i kriser som den vi just nu befinner oss i.

Lyssna på avsnitt 9 av Activating Sustainability här.

Episode 9: COVID-19 – A New Landscape for the Agri-Food Sector