Nyheter

Sökes: Konsult inom miljö- och resursekonomi

Inlagd 8 oktober, 2020 | Kategorier: Nyheter |

Roll: konsult inom miljö- och resursekonomi
Plats: Göteborg eller Stockholm

Om Anthesis

Anthesis är ett konsultföretag som arbetar med hållbarhet och cirkulär ekonomi. Vi är ett växande företag med ca 15 medarbetare i Sverige i nuläget. Vi tillhör koncernen Anthesis Group som har verksamhet i 16 länder och totalt ca 500 medarbetare.

Vi erbjuder tjänster inom områdena miljöekonomi, resursekonomi, samhällsekonomiska analyser, hållbara energisystem och hållbara städer. Inom dessa områden erbjuder vi bl.a. projektledning, processledning, strategisk rådgivning och affärsutveckling, innovationsupphandling, analys, utredning och forskning. Vi har också mycket stor erfarenhet av projekt- och processledning av multidisciplinära projekt.

Vi har kontor i Stockholm och Göteborg men åtar oss uppdrag såväl inom hela Sverige som internationellt. Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet med inriktning på miljö- och resursekonomi.

Profil

  • Universitetsutbildning inom nationalekonomi, meriterande med inriktning på miljöekonomi och högre examina
  • Minst 2-3 års yrkeserfarenhet inom området
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Önskvärt med kompetens och erfarenhet inom havsmiljö, hållbar plastanvändning eller cirkulär ekonomi
  • Personliga egenskaper som vilja att samarbeta och utveckla nya projekt är viktiga

Uppgifter och ansvar

Som konsult på Anthesis arbetar du med utredningar, utvärderingar och analyser inom hållbarhet – allt från hållbara städer till hållbara hav. Du har stor frihet att planera och utföra arbetet i uppdragen men också ett stort ansvar gentemot kund och kollegor för leveranser och samverkan.

Vi erbjuder

Hos oss på Anthesis arbetar engagerade konsulter med bred kompetens. Arbetstider och arbetsplats är flexibelt vilket innebär att du kan styra det efter eget behov. Vi är ett lönsamt och växande bolag som vill göra skillnad avseende hållbar utveckling. Kollegorna är inspirerande och vi arbetar i en platt organisation med närhet till beslut och möjlighet till påverkan. Genom koncernen och våra 500 kollegor runt om i världen har vi möjlighet att arbeta i internationella uppdrag med stora multinationella bolag. 

På Anthesis värdesätter vi både välbefinnandet och den professionella utvecklingen för våra medarbetare genom att göra vårt bästa för att göra Anthesis till “A Great place to Work”. Vår identitet, värderingar och kvaliteten på vårt arbete ligger hos våra medarbetare och vi vill att du ska trivas, utvecklas och lyckas här.

Som arbetsgivare värderar vi mångfald i vår personalstyrka och fattar våra beslut baserat på färdigheter och erfarenhet. Vi förstår att olika idéer ger extraordinära resultat genom att inspirera vårt tänkande, utmana våra lösningar och förbättra vår kultur.

About Anthesis Group

Anthesis is the sustainability activator. We seek to make a significant contribution to a world which is more resilient and productive. We do this by working with cities, companies, and other organisations to drive sustainable performance. We develop financially driven sustainability strategies, underpinned by technical expertise and delivered by innovative collaborative teams across the world. The company combines the reach of big professional services groups with the deep expertise of boutiques.

The company brings together 500 experts operating in 40 countries around the world and has offices in the U.S., Canada, Colombia, the UK, Ireland, Italy, Germany, Sweden, Spain, Andorra, Finland, France, Brazil, China, the Philippines and the Middle East.

Ansökan och mer information

Skicka ett mejl med CV och personligt brev till någon av kontaktpersonerna nedan.

Agneta Persson, VD, 070-546 76 53, agneta.persson@anthesisgroup.com
Johan Sidenmark, gruppchef Resursekonomi, 070-940 29 03, johan.sidenmark@anthesisgroup.com
Maria Hammar, kontorsansvarig Göteborg, 070-938 38 03, maria.hammar@anthesisgroup.com

Vi jobbar löpande med urval och går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute. Om du är en av de sökande som gått vidare i rekryteringen så kontaktar vi dig för en första intervju. Det kan ske genom telefon, Teams/Zoom eller personlig intervju.

www.anthesis.se
www.anthesisgroup.com