Nyheter

En månad till BeSmå-dagen

Inlagd 12 oktober, 2020 | Kategorier: Nyheter |

Anthesis har i uppdrag att koordinera BeSmå, som är Energimyndighetens nätverk för energieffektiva småhus. Genom nätverket genomför vi studier och har kontinuerlig kontakt med medlemmar och branschen i stort.

Den 12 november, om precis en månad, genomför vi den årliga konferensen BeSmå-dagen. I år genomförs denna digitalt, och den kommer att inkludera den senaste inom energieffektiva småhus. Dagen kommer att vara uppdelad i fyra pass, med en rad föredragshållare och två paneldiskussioner. Passen handlar om:

– Senaste nytt och värden med energieffektivisering
– Beteenden och vanor
– Forskning och aktuella projekt del 1
– Forskning och aktuella projekt del 2, samt avslutning

Mer information och anmälan görs genom BeSmås hemsida.