Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss på Anthesis? Eller är du student och vill göra praktik, ex-jobb/ skriva din uppsats? Skicka gärna ett mejl med ditt CV till Agneta.Persson@anthesisgroup.com.

 

Vi söker dig…

Anthesis växer men vi vill utöka vår personalstyrka ännu mer! Vi har som ambition att förstärka vårt team inom cirkulär ekonomi, miljöekonomi och resursekonomi. Där söker vi främst dig som har några års erfarenhet som konsult och har ett brinnande intresse för hållbarhet och cirkulär ekonomi. Placeringen för tjänsten är Stockholm eller Göteborg, beroende på vad som passar dig bäst. Du får gärna vara nationalekonom, vi värdesätter också om du har hunnit med att doktorera.

Intresset för vårt arbete finns hos olika aktörer och vi har såväl myndigheter, kommuner och privata företag som kunder. Resultaten från våra uppdrag levereras oftast i rapportform eller genom muntliga presentationer, ofta båda delarna och ibland i internationella sammanhang. Du behöver därför behärska åtminstone svenska och engelska väl, både i tal och skrift.

Anthesis har kontor i Stockholm och Göteborg och uppdrag i hela Sverige. På vår arbetsplats finns en stor grad av frihet  under ansvar. Storleken på företaget medför att det finns stora möjligheter för våra medarbetare att influera arbetet. Vi tillhör det globala konsultföretaget Anthesis Group och tillsammans är vi omkring 500 medarbetare med kontor i 15 länder.

Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss. Maila ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till Agneta Persson.